Om Anti Football Club

Om Anti Football Club

Bag Anti Football Club står tre venner, som alle har en kæmpe passion for fodbold og ikke mindst Brøndby IF. Vi har fulgt klubben fra barnsben, og som alle andre fans står vi bag klubben i både med- og modgang samt på hjemme- og udebane.

Hvad laver Anti Football Club

Anti Football Club ønsker at bidrage med merchandise, der har lidt mere kant og humor end officielle produkter. Udover personer med tilknytning til Vestegnen henvender vores produkter sig på tværs af landegrænser til alle personer, der er imod alle ”fc klubber”.

Produkternes kvalitet

Vores produkter er af høj kvalitet og 100% bomuld. Trykket bliver indfarvet i tøjet, og der er således ingen risiko for, at det falder af i vaskemaskinen. Vores håb er, at vores produkter kan bæres både til hverdag og selvfølgelig på kampdage.

Hvad er formålet med Anti Football Club

Formålet er at udbrede brandet ”Anti Football Club”, da det er et udtryk, som alle ”ikke fc fans” kan forholde sig til. Samtidig ønsker Anti Football Club at bidrage til fællesskabet og fankulturen i og omkring Brøndby IF ved at lave donationer til Brøndby TIFO og eventuelt andre projekter, der støtter op om klubben.